Орачев с шокиращи промени срещу „сините“! Вижте само и какъв Левски подреди Стоянович след поредната контузия

Левски Черно Море (31)

Старши треньорът на Дунав Малин Орачев прави изключително изненадваща рокада в състава си за започващия в 21 ч. в Русе мач срещу Левски. Домакините излизат с дебютиращия за тима вратар Филип Димитров, който заменя Станислав Антонов. Орачев променя и схемата на тима си, като единственият дефанзивен халф пред карето в защита е Петър Патев. Пред него ще действат Светослав Ковачев, Иван Коконов, Борислав Балджийски и Бранимир Костадинов, а атаката се води от Мухамаду Н’Дуайе. Той измества голмайстора на тима Ахмед Ахмедов от титулярния състав.

В Левски Славиша Стоянович залага на младия Ивайло Найденов като титуляр в отбрана. Младокът е силен като десен бек, затова се очаква отляво да застане Милош Цветкович. Аймен Белаид заема коронната си позиция в сърцето на защитата, където ще играе с Холмар Ейолфсон. На пейката са вторият капитан Иван Горанов и Ривалдиньо. Станислав Костов ще търси третият си гол през сезона като титуляр.

ДУНАВ – ЛЕВСКИ
21:00 ч., Градски стадион, Русе

Дунав: Димитров, Васев, М. Ковачев, Динков, Попадийн, Патев, Балджийски, Св. Ковачев, Коконов, Костадинов, Н’Дуайе

Левски: Полачев, Цветкович, Белаид, Ейолфсон, Найденов, Гомес, Тиам, Обертан, Мариани, Кабрал, Ст. Костов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ