Черно море на победа от нов клубен рекорд

ЦСКА - Черно море, Отбор

Успех за Черно море днес при гостуването на Арда ще означава нов клубен рекорд за тима по победи на чужд терен в рамките на един сезон. До момента съставът на Илиан Илиев седем пъти си е тръгвал с по три точки от терените на съперниците в Първа лига. Повече към момента имат само Лудогорец и ЦСКА-София.

Настоящото постижение е изравнен рекорд за тима, който записа по седем победи на чужд терен през два от сезоните в последните 10 години – 2014/15 и 2017/18.

Черно море демонстрира отлична форма и през пролетта и само някои спорни отсъждания лишиха отборът от още точки. В лагера на „моряците” и вчера коментираха, че не разбират защо е бил отменен вторият гол, който вкараха във вратата на ЦСКА 1948 в неделя. При успех над „червените” отборът със сигурност щеше да може да се прицели и в третото място и да разчита в битката за него на предимство в директните двубои и с Левски, и с “армейците”.

Автор:Мач Телеграф


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ