Откровена Ивет: Дни наред не можах да преживея, че няма да бягам на 100 метра! Ако на финала е последният ми, нека да е за медал!

ивет лалова

Ивет Лалова направи емоционален коментар след класирането си на финала на 200 метра спринт на европейското първенство.

„Толкова бързо мина всичко, че докато започна вече съм на финала. Де да беше така всеки път. Много се притеснявах, защото контузията не ми позволи да се състезавам дълго време. Опитът си каза думата. Щастлива съм, че си направих бягането.

Накрая имах възможност да отпусна, знаех, че Дина ще се напъне. Въпросът беше да действам технически добре – да задържа позицията си. Виждам с периферията си, че няма никой и отпускам до финала. Работих много върху дисциплината.

Преди месец, когато получих травмата, трябваше да избирам между 100 и 200 метра. Дни наред не можах да преживея, че няма да бягам 100 метра. Бягала съм всеки метър от тези 200 поотделно. Утре ще бягам за най-добър личен резултат. До тогава Ейшър-Смит ще е фаворит, но утре не се знае нищо. Ако имам само едно бягане в краката, нека то да е за медал“, завърши Ивет.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ