Любим футболист на Гриша Ганчев разкри кой поема ЦСКА: Проверен негов човек е

7 Dni Sport07.05.2024
Гриша Ганчев,

Бившият играч на ЦСКА и настоящ футболист на Пирин – Николай Бодуров – също е бил шокиран от решението на Гриша Ганчев да напусне отбора. Той призна това пред „Мач Телеграф“.

„Щом Гриша Ганчев е преценил да си тръгне, явно е почувствал, че е дошло времето това да се случи. Не вярвам някой да го е накарал насила да си тръгне. Не знам в детайли какво е станало. Тръгва си от ЦСКА. Това е изненадващо за мнозина, за мен също. Предполагам, че ще продължи да дава пари за спорта и за някой друг клуб. Той цял живот налива в спорта и не вярвам да спре да го прави. Прочетох, че може да дойде в Благоевград. Не знам дали е така.

Според мен ще се върне в Литекс. Дълги години Ганчев издържаше отбора там и е вероятно да го поеме отново. Не вярвам да дойде в Пирин. Това са само спекулации и слухове. За тези осем години в ЦСКА свърши много работа. Дали е достатъчно? Не можем да кажем. Ако питаме феновете, то според тях не стига, защото ЦСКА не стана шампион. Това е единственото, което не постигна. Ако погледнем внимателно – може с лекота да заявим, че това беше единственият конкурент на Лудогорец през всички тези години. ЦСКА игра в евротурнирите и направи някои запомнящи се мачове. Имаше и подобрения в базата. Сега и стадион се вдига. Това е учудващо, че си тръгва точно, когато започна да се прави „Армията“. За мен това е изненадващо. Ганчев направи наистина много.

Познавам го и съм сигурен, че през всички тези години направи всичко по силите си, за да стане ЦСКА шампион на България. За съжаление – не се случи, но даде много на клуба. Доста напреднаха нещата, свързани със стадиона, и то за кратки срокове. Това е радващо. Вярвам, че ще се случи и ЦСКА ще има нов стадион. Мисля, че ще успеят да се спазят сроковете. Щом има финансиране – не би трябвало да има проблеми. Този, който ще поеме отбора, със сигурност е проверен човек от Ганчеви. Според мен ЦСКА е в сигурни ръце. Оттук-нататък развитието на ЦСКА ще продължи в правилна посока. Новите хора са сериозни, не оставят нещата недовършени. Сигурен съм, че ЦСКА ще бъде шампион в следващите години. Не знам точно кога ще се случи, но ще се случи“, заяви Бодуров.

„Спекулации дали Гриша Ганчев ще дойде в Пирин не искам да коментирам! Няма смисъл. Нямам лоши чувства към него. Не мисля, че и той таи лоши чувства към мен. От едно време се уважаваме с него. Имало е конфликти, но са останали в миналото, зад гърбовете ни. С него не поддържаме контакт, но го уважавам много“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ