ЦСКА иска двамата Светославци в солидните си редици, привлича единия на всяка цена

7 Dni Sport04.04.2023
България - Беларус, Светослав Ковачев

Столичен ежедневник пише в броя си за вторник, че ЦСКА работи усилено по своята лятна селекция. Две от имената, които са заложили в нея още от зимата са на Светослав Вуцов от Славия и Светослав Ковачев от Арда Кърджали. Двама млади и перспективни играчи, с които от стадион „Българска армия“ искат, да засилят българската мощ в състава си.

Изданието допълва, че трансфера на втория, а именно играча на Арда Кърджали е далеч по-възможен заради високата цена, която силния човек в Славия – Венцеслав Стефанов е сложил на Светослав Вуцов. Преди време той се беше пошегувал, че Гриша Ганчев трябва да му препише една от печелившите си бензиностанции в столицата, за да играе Светльо Вуцов за ЦСКА.

„Червените“ са решение да надградят солидните си и при това редици с още качество. Затова ще бъдат привлечени няколко играчи, но в никакъв случай селекцията няма да бъде на килограм. Такава каквато е била преди няколко сезона.

Промяната в трансферната политика изключително много радва феновете на ЦСКА, които са доволни от това.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ