Шампион с Левски попиля ЦСКА 1948 и съдийчето Тренчев: Грозно, гавра на пъпа на София!

444

Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изригна срещу съдията на мача с ЦСКА 1948 Тренчев. Той смята, че са били грубо ощетени от него. Както е известно, тимът на Валентин Илиев спечели с 2:1 след гол на Светослав Диков в 93-тата минута в София и взе първата си победа във Втора лига.

Ето какво заяви Геша, който е двукратен шампион с Левски през 1994 и 1995 година:

„Реферът даде 3 минути продължение, а те вкараха втория гол  след 94-ата минута. По време на продължението не са влизали санитари на терена, нито някой е бавел играта, че да играем още една минута и повече. Отделно второто им попадение е доста спорно, тъй като техен играч влияше на играта, преди да пусне головия пас и трябваше да се отсъди засада.

Реферът ни почна още от началото и се изгаври с нас на пъпа на София. Не ни даваше да изнесем топката, а фаулове за нас пред техния пеналт не се свиреха. Ако все пак се отсъдеше такъв, веднага даваше фаул в атака, за да не вкараме гол. Чувам, че този съдия бил вкаран в „А” група, и ако е така, жалко за родния ни футгбол. Излиза, че срещу тези, които дават пари, никой не трябва да скача. ЦСКА 1948 имат петима скаути, вземат футболисти, откъдето искат и не заслужават помощ от съдии.

Ние не заслужавахме да загубим, тъй като изиграхме силно второ полувреме. С тази точка нямаше да цъфнем и да вържем, въпреки че ни трябваше за позиции, самочувствие и авторитет. Но пък с играта си ги заслужихме и се харесахме на публиката.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ