Шокиращо за ЦСКА! Новата им звезда е осъден, трябвало да лежи в затвора!

DSC_8921

Новото острие на ЦСКА Мауридес спечели феновете още от дебюта си с червената фланелка. Само за няколко мача в отбора бразилецът вкара 3 важни попадения и загатна за сериозен потенциал, който ще накара привържениците да забравят за бягството на Фернандо Каранга.

Публикация в португалски и бразилски медии с давност 2 месеца обаче постави под въпрос човешките качества на Мауридес. Според „O Jogo“ и „Diario Catarinense“ нападателят наскоро е получил присъда „лишаване от свобода“, тъй като редовно не е плащал издръжка на 4-годишната си дъщеря.

Делото е заведено през 2013 година, когато Мауридес играеше за Интернационал. Тогава той пропуска да плати издръжката на детето и това продължава и през следващите години, когато преминава под наем в Атлетико Гояниензе.

Заради това Мауридес не е могъл да замине за Европа през 2017 година, тъй като паспортът му е бил блокиран. Едва когато плаща част от дължимата сума, той е пуснат да напусне Бразилия. През тази година той играе за португалския Беленензеш.

Според адоката на играча – Леон Фалчао, Мауридис не е бил уведомен лично за плащането на дъкга и е подал жалба до Съда на Рио Гранде де Сул.

Не е ясно дали жалбата на играча е била уважена и така той е избегнал затвора, или пък е изчистил задълженията си, за да може само 2 месеца по-късно да дойде в ЦСКА. В Instagram профила на футболиста той демонстрира, че има жена до себе си, както и малка дъщеря. Не става ясно дали това е същото дете, за което не е плащал издръжка, или той е създал ново семейство, въпреки младата си възраст – Мауридес е на 24 години.

Sportlive.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ