Реалистът Ел Маестро със странен ход пред очите на всички! След добрите впечатления, които остави, феновете разкриха за него, че е…

PSX_20180802_223959

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро прави впечатление на човек-реалист, който е напълно наясно с това в какъв клуб се намира и какво се очаква от него. 35-годишният сърбин с английски паспорт изглежда здраво стъпил на земята, но и той си има своите странности. Наблюдателни фенове на „червените“ са забелязали, че младият специалист е суеверен и води последните 3 мача на тима с една и съща карирана риза. Той води първия си мач на „Българска армия“ срещу Рига с друго облекло – тъмна риза, каквато облече и при успеха над Локо Пд. След реванша в Латвия и промъкването до втория кръг на евротурнирите с дузпи, Ел Маестро води срещите само със споменатата карирана одежда. Нестор явно смята дрехата за своя късметлийска и ако успешните мачове продължат, едва ли ще я смени скоро.


Ризите, с които Ел Маестро стартира на „Българска армия“ и в Рига


Ел Маестро в мача Витоша – ЦСКА


Ел Маестро в мача ЦСКА – Адмира Вакер

Ел Маестро в мача ЦСКА – Локомотив Пд

На челната снимка: Ел Маестро на мача Адмира Вакер – ЦСКА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ