Бомба в състава на Левски! Гомес изхвърча, новият капитан не е Яблонски!

1

Станаха ясни стартовите състави за последния мач от втория кръг на Първа лига между Левски и Черно море. Двата тима започнаха сезона с победи съответно 1:0 над Ботев Пд и 2:1 над Ботев (Враца) и победителят днес има шанс да се изравни с ЦСКА на върха в класирането с пълен актив от точки.

За Левски тандемът Симов – Тодоров прави една принудителна промяна в сравнение с успеха на „Коматево“. Холмар Ейолфсон започва като титуляр на мястото на контузения капитан Иван Горанов, а Аймен Белаид ще играе като ляв защитник. В центъра на терена се завръща Хали Тиам, който ще си партнира с Антони Белмонт. Жорди Гомес, за когото това може да е последен мач със синята фланелка, остава на резервната скамейка.Давиде Мариани допълва триото в средата, а в предни позиции ще действат Габриел Обертан, Жерсон Кабрал и Станислав Костов. Изненадващо капитанската лента е дадена на френската звезда, а не на Давид Яблонски, каквито бяха всички очаквания.

За Черно море Илиан Илиев не може да разчита на контузените Мартин Костадинов, Радослав Василев, Валентин Йосков, Ертан Томбак и Илиас Хасани. Патрик и Мехди Фенуш ще трябва да осигуряват положенията за централния нападател Жоржиньо, а в отбрана ще се разчита на бившата „синя“ двойка в центъра Даниел Димов – Пламен Димов.

ЛЕВСКИ – ЧЕРНО МОРЕ

Левски: Полачек, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Белаид, Тиам, Белмонт, Обертан, Мариани, Кабрал, Ст. Костов

Черно море: Макенджиев, Станчев, Пл. Димов, Д. Димов, Кононго, Витанов, Г. Илиев, Н’Донгала, М. Патрик, Фенуш, Жоржиньо


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ