Край! Гомес приключва с Левски днес! Стоянович не могъл да повярва колко е зле

Левски Тренировка (14)

Халфът на Левски Жорди Гомес най-вероятно ще изиграе последния си мач за отбора днес, твърди сензационно „Меридиан мач“. Очаква се той дори да бъде титуляр срещу Черно море, защото според тандемът Георги Тодоров – Тодор Симов е по-малко слаб от другата възможност за средата на терена Антони Белмонт.

От „Герена“ разкриха, че е много вероятно след битката с „моряците“ Жорди Гомес да бъде забит на пейката за неопределено време и дори е възможно да стартират преговори за предсрочното прекратяване на договора му, който е до края на настоящия сезон.

Испанецът, който е един от най-мразените футболисти от „синята“ агитка, е направил много лошо впечатление и на новия наставник на отбора Славиша Стоянович, който ще бъде представен във вторник официално като треньор на Левски. Словенецът е останал разочарован от бавните действия на Гомес и нулевите му изяви в дефанзивен план. Именно поради последното най-вероятно испанецът ще играе като атакуващ халф днес срещу Черно море, защото ако е в средата на терена, реално той повече пречи, отколкото помага.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ