Крушарски развъртя брадвата на „Лаута“! Локо Пд би шута на двама футболисти!

Локо Пд-ЦСКА1948-05

Обещаната от президента на Локомотив Пд чистка в представителния отбор вече започна. На първо четене бяха разкарани двама футболисти, които излязоха титуляри срещу ЦСКА. Днес сутринта са били освободени вратарят Антони Милина и защитникът Искандар Джалилов, разкрива Marica.bg.
Джалилов бе привлечен това лято, но ще трябва бързо да си стегне багажа за родния Таджикистан. Той бе взет за десен бек, но срещу червените и белите игра на непривичния пост ляв защитник. Миналата седмица таджикът изкара в Турция за виза и само след една тренировка излезе срещу Славия и естествено се представи слабо.
Антони Милина пък бе личен избор на треньорът Бруно Акрапович, въпреки негласното недоволство на ръководството. Милина бе взет от долните аматьорски хърватски дивизии и дори наетият безкористно сладкодумен гост от Коматево не успя да му излъска имиджа въпреки прекомерните старания. Марица още в края на декември разкри, че Милина се препитава като туристически агент, а вратарството му е хоби в нискоразредния Дубравачка. През пролетта той имаше няколко комични намеси, а срещу ЦСКА бе повече от трагичен.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ