Национал на България се присъедини към новия си отбор в Лос Анджелис, вижте с кой номер ще играе(СНИМКИ)

Иван Алипиев вече е в Лос Анджелис, където ще продължи баскетболното си развитие и образование в университета Лайола Меримаунт. Алипиев видя и мястото си в съблекалнята, а той ще играе с №35, пише Bgbasket.

Университетският тим, в който Алипиев ще продължи кариерата си, ще направи първия си лагер от предсезонната подготовка именно на австралийска земя.

Първата отворена тренировка на отбора ще бъде на 6-и август, когато феновете ще могат да гледат играчите и да се запознаят със състава на отбора за сезон 2018/2019 и с треньора Майк Дънлап.

Отборът на Лойола Меримаунт ще води подготовка в Австралия и трябва да пристигне в Мелбърн на 11 август, като освен тренировки и мачове, играчите ще могат да разгледат и забележителностите на един от най-големите градове.

Алипиев и новият му тим ще изиграят три контроли в Мелбърн, на 13, 14 и 15 август, а на 17-ти е и последната проверка в Каиърнс, при Великия бариерен риф. На 20 август Лойола се отправя обратно за Лос Анджелис.

Сред съперниците в контролите на Лойола в Австралия е настоящият шампион в местната лига Мелбърн Юнайтед.

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ