Големи завръщания за Левски срещу Моряците! Митрев също е готов, само един лидер остана извън групата

Левски Олександриа (27) паулиньо

Група от 19 футболисти определиха временните треньори на Левски Тодор Симов и Георги Тодоров за утрешната домакинска среща от втория кръг на ППЛ срещу Черно море. В състава се завръщат капитанът Божидар Митрев, който пропусна победата над Ботев Пд заради семеен проблем, и Хали Тиам и Паулиньо. Първият получи травма на загрявката преди мача с Вадуц от Лига Европа в Лихтенщайн, а бразилското крило бе контузен още от средата на предсезонната подготовка. Нападателят Илия Димитров също е в групата, въпреки че е с проблем от успеха на „Коматево“, който дойде с негов гол в последната минута.

От лидерите на тима единствен няма да играе Иван Горанов. Вторият капитан е с мускулен проблем и се очаква да бъде на линия за следващия мач срещу Ботрев (Враца). Серджиу Буш е в същата ситуация. Ривалдиньо поднови тренировки, но не е в състоние да помогне на отбора.

Мачът Левски -Черно море е от 20:30 часа на „Герена“.

Ето и цялата група на Левски:

Митрев, Полачек, Белаид, Цветкович, Ейолфсон, Найденов, Мариани, Паулиньо, Белмонт, Тиам, Гомес, Кабрал, Папазов, Яблонски, Костов, Димитров, Обертан, Кабов, Ст. Иванов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ