Акрапович обвини съдията за загубата от Славия, а за виковете „Оставка“ отсече: Аз работя професионално, феновете имат …

ЛОКО ПД-СЛАВИЯ 23

Треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович логично бе мрачно настроение след загубата с 2:4 от Славия насред „Лаута“. Босненският специалист коментира и призивите от трибуните за неговата оставка. Той обяви, че съдията Валентин Железов е изиграл решаваща роля за успеха на гостите. 

„Очаквах Славия да играе точно така. Тренирахме контраатаките, бяхме ги разучили добре. Направихме всичко на тренировките, но не и на терена. До 2:0 имахме шест шанса за гол. Не бяхме добре организирани отзад. Второто полувреме реферът помагаше много на съперника. Не знам защо съдията свири така. Имаше корнер за нас, той не го дава – 3:1. Имаше фаул за нас, не го свири, атака – 4:1. Все пак ние още сглобяваме състава Не търся извинение за моята работа. Моята работа е професионална и квалифицирана. Имахме много повече шансове от противника, но видяхте какво стана. Така получихме втори гол след наша груба грешка.

Езе е с извадено рамо от ЦСКА – София. Как да коментирам виковете за „оставка“. Те имат право. Те плащат билети и могат да претендират. Аз не търся извинение за моята работа. Ако някой не харесва моята работа, добре. Ако нямаш възможност да намериш правилните играчи е много трудно да покажеш много добра игра“, коментира Акрапович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ