Заги хвърли бомбата за сензационен трансфер в Славия, а за Хайдук отсече: Натискът върху тях ще е по-голям, ако …

ЛОКО ПД-СЛАВИЯ 36

Треньорът на Славия Златомир Загорчич сияеше от щастие след победата с 4:2 над Локо Пд на „Лаута“. Той сподели очакванията си за предстоящия реванш срещу Хайдук Сплит в Лига Европа и намекна, че белите могат да осъществят бомбастичен трансфер – да привлекат Димитър Рангелов.

„Ние си играем нашата игра и успяхме да си вкараме головете. Първото полувреме вкарахме два, второто също, а можехме и повече. Искам винаги да играем така, както се разбираме. Ще играем срещу много силен отбор. Трябва да си вярваме, че можем да ги отстраним. Ще е хубаво да вкараме ранен гол. Разбира се, колкото по-ранен гол, толкова ще е по-голям натискът ни след това.Футболистите са много изморени, не сме свикнали. Днес показаха характер за тази важна победа в първенството. Вече мислим за мача срещу Хайдук“, коментира Заги.

Загорчич коментира и информацията за възможно привличане на Димитър Рангелов. „Имам такава информация,  той е много добър футболист, опитен е. Чувал съм, че е страхотен лидер на терена. Ще стане добре за нас, ако дойде в тима.”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ