Белия разкри как в Ботев Пд ще подобрят самочувствието си и отсече: Няма разногласия между мен и ръководството!

септември София ботев пловдив~03

Треньорът на Ботев Пд Николай Киров не скри задоволството си от успеха над Септември. Белия заяви, че всичко между него и ръководството на клуба е изчистено. По думите му той няма разногласия с шефовете, въпреки че преди дни се стигна до конфронтация между него и президента на клуба Ангел Палийски след техни изказвания.

“ Доволен съм от трите точки. Беше малко по-нервно, отколкото трябваше да бъде. Отдавам го на предишния двубой, в който загубихме в последните секунди. Създадохме доста ситуации, отбелязахме две – мисля, че победата ни е заслужена. С победите ще изчистим психическата нервност и ще подобрим самочувствието си. Създадохме положения пред противниковата врата и не допуснахме пред нашата. В началото бяхме припряни и затова не успяхме да ръзгърнем потенциала си. Може би и събитията през седмицата си оказаха влияние. Имах срещата с ръководството на клуба и всичко е изчистено. Не е имало  разногласия. Ще проведем още една среща. На този етап не сме коментирали нови попълнения. Може би през следващата седмица ще говорим по тази тема” коментира Белия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ