ЦСКА готви двоен трансферен удар! „Червените“ вече умуват и да разкарат нови трима

ЦСКА Адмира 1рво (1)

ЦСКА ще се раздели с поне още двама играчи. Очаква се армейците да преотстъпят някои от футболистите, които трудно ще намират място в състава. Това обаче ще се случи, след като селекцията бъде завършена. Треньорът Нестор Ел Маестро на няколко пъти заяви, че се очакват още един или двама нови преди затварянето на трансферния прозорец (б.р. до 7 септември).

ЦСКА води преговори с централен нападател и плеймейкър, но не е изключено да бъде взет и още един защитник.

В момента преотстъпени са двама от тези, които тренират с мъжете – вратарят Слави Петров в Литекс и бекът/крило Александър Георгиев в Септември Сф. А до края на август още двама или трима вероятно ще се разделят с ЦСКА.

Както е известно, Станислав Манолев ще е готов да се завърне в игра до десетина дни.

Днес на „Армията“ очакват решенията на ДК към УЕФА за Бодуров и Малинов. Двамата получиха червени картони след края на реванша с Рига. В ЦСКА се надяват Бодуров да е наказан само за 1 мач и да е на линия за реванша срещу Адмира в Австрия на 2 август. Малинов обаче вероятно ще отнесе санкция от поне две срещи.

„Teма спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ