Съперникът на ЦСКА в следващия кръг в Европа – ясен! Златна резерва измъкна закъсалия гранд за 6 минути

1

ЦСКА разпиля с 3:0 Адмира Вакер в първия мач помежду им от втория предварителен кръг на Лига Европа. „Червените“ на практика изглеждат сигурни участници в следващата фаза от турнира, а преди минути стана ясно и, че те ще се изправят срещу датския гранд Копенхаген. Тимът на Стале Солбакен оправда очакванията и триумфира с 2:0 като гост на Стярнан в Исландия, въпреки че победата не дойде лесно и с основа заслуга за нея е резервата Виктор Фишер, който се появи в игра след почивката. Той асистира за гола на Кенан Кодро в 52-та минута, а шест по-късно сам реализира втория.

Копенхаген имаше предимство през целия мач, но отправи само 4 точни удара, два от които се превърнаха в голове. Седем пъти датчаните не успяха да уцелят рамките на вратата, така че притежанието на топката в 64% от времето можеше и да се окаже доста безсмислено.

Реваншите Адмира – ЦСКА и Копенхаген – Стярнан са следващия четвъртък, 2 август. Първите мачове от третия кръг са насрочени за 9 август, а ответните сблъсъци са на 16 август.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ