В Румъния: Шах и мат от ЦСКА! Българите взеха играч, за който Джиджи Бекали мечтае от години! (ФОТОФАКТ)

1

Румънското издание „Digisport“ даде изненадващ нов огън на спекулациите за трансфер на бившия нападател на Монако Ласина Траоре в ЦСКА. Според реномираната медия отвъд Дунава, „червените“ са били много по-настоятелни от Стяуа, който също е искал нападателя. Траоре е бил трансферна цел на президента Джиджи Бекали още преди няколко години, но тогава цената му от 4 млн. евро се оказала прекалено висока за осъществяване на сделката. Бекали опитал да навие Траоре да заиграе на „Арена национал“ и това лято, но нападателят имал прекалено високи претенции за заплата.

Според румънската медия, Траоре вече е провел финални преговори с ЦСКА и са останали за доуточняване дребни детайли преди „червените“ да го представят като своя нов централен нападател още утре.

Припомняме, че в последните 2 дни информациите у нас сочат, че 203-сантиметровият играч, който за последно бе част от Амиен в Лига 1 на Франция, е поискал високо месечно възнаграждение, което от „Българска армия“ са отказали да му плащат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ