Балъков: Трябва играчите да са по-силни ментално

Красимир Балъков,

Новият старши треньор на Локомотив(София) Красимир Балъков даде първата си пресконференция начело на „железничарите“. Той заяви, че има богат опит и ще се опита да помогне на тима да се спаси. Легендарният футболист не пропусна да призове и феновете за подкрепа в ключовите битки до края на сезона в efbet Лига.

„Една треньорска смяна винаги дава ефект. Футболистите са концентрирани, слушат и изпълняват. Въпросът е колко бързо ще попият това, което искаме да дадем като начин и стил на игра. Трябва играчите да са по-силни ментално“, започна опитният специалист.

„Не съм от треньорите, които обичат да гледат и коментират ситуацията назад. За мен е по-добре да гледам напред. Какво мога да загубя от решението ми да поема клуба? Отборът е в поредица от загуби. Освен да се опитаме да променим нещата, друго не може да се случи. Имам доста богат опит в подобни ситуации. Ако шампионатът се играе коректно, няма да имаме проблем да останем в efbet Лига“, добави още той.

„Сега гостуваме два мача и трябва да се подготвим за тях. Не мисля, че трябва да има разлика как играем при гостувания и домакинства. Ще се опитаме с треньорския щаб да покажем на футболистите какво трябва да правят на терена.

Любовта ми към футбола и приятелството ми със собственика ме накараха да поема Локомотив и да се опитам да спася тима. Надявам се на подкрепа от феновете. Важно е всеки един фен да подкрепя и стиска палци за Локомотив“, завърши Балъков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ