Левски без нов треньор до Черно море! Дебютът на Стоянович се очертава лесен

1

Отборът на Левски има нов треньор, който се казва Славиша Стоянович. Словенецът обаче няма да дебютира начело на тима срещу Черно море след седмица на стадион „Георги Аспарухов“. Както е известно, 48-годишният специалист вече се договори със Спас Русев за 1+1 години, но не е обявен официално за треньор, тъй като столичани имат още малко работа, за да разтрогнат контракта си с Делио Роси.

Стоянович, който прекара два дни в България, още снощи се завърна в Сърбия, откъдето ще пътува за Любляна. Именно в словенската столица го чакат редица ангажименти, които ще му попречат да се върна в София преди събота, пише „Спортал“. Така той няма да бъде представен официално утре или в сряда, както се надяваше ръководството на 26-кратните шампиони.

Очаква се новият треньор на Левски да се запознае с играчите в събота или неделя, в зависимост от това, кога се върне в родната столица. Той вече се е договорил със Спас Русев двубоят с Черно море на 30 юли да го гледа от трибуните, а не да води срещата от скамейката. При това положение дебютът на Славиша Стоянович начело на „сините“ ще е срещу новака в Първа лига Ботев във Враца.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ