Ето го следващият вариант за Левски! Ако Стоянович не хареса видяното днес, на ред е „син“ шампион!

нешко милованович

Словенският специалист Славиша Стоянович ще гледа тазвечершното дерби от 1-вия кръг на Първа лига между Ботев Пд и Левски, за да прецени има ли сили да изкара „сините“ от апатията, в която изпаднаха при Делио Роси. Стоянович, който обядва със собственика Спас Русев и разгледа „Герена“ след това, има сериозна визитка зад гърба – двукратен шампион на Словения е с Домжале и на Сърбия с Цървена звезда. Той

Ако сделката със Славиша пропадне, то следващото име в списъка на Русев изглежда е това на шампиона с Левски Нешко Милованович. Според „Труд“ той също е сред вариантите за наследник на Роси, който още не е прекратил официално договора си с Левски.

Милованович далеч не е толкова реномирано име като Стоянович или Роси. До момента той е бил начело само на средняците в елита на Сърбия  Радник (Сурдулица) и Раднички, както и на втородивизионните Слога, Младост и Металац. За последно е водил Нови Пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ