Официално: Левски още не може да се отърве от Роси! Шеф каза най-важното за новия треньор

Левски Вадуц 2ро (22)

Левски ще се постарае да си извлече поуките от опита, който имаше в работата си с Делио Роси. Това заяви изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов пред „Дневник“.

Преди два дни „Дарик“ обяви, че Левски се разделя с Роси, като цитира думи на собственика  Спас Русев. До момента обаче липсва официално потвърждение от клуба.

„Раздяла ще има“, каза Иванов. Той не пожела да посочи подробности около разговорите с италианския специалист, нито даде информация за евентуалната неустойка в договора между двете страни.

По думите му ръководството няма предпочитания дали следващият треньор да е българин или чужденец. „За другите ни изисквания не мога да говоря, защото това са неща от кухнята. Очевидно, колкото по-бързо намерим треньор, толкова по-добре“, заяви Иванов.

Треньор, донесъл златен дубъл на Левски, на среща с Русев!

Роси дойде в Левски преди година и започна работа по изграждането на отбора след мащабна селекция. След серия колебливи игри и резултати през пролетта сините показаха добър облик. Отпадането от Лига Европа още на старта на квалификациите принуди ръководството да потърси раздяла с италианеца.

Успоредно с търсенето на новия си треньор, Левски се готви и за мача с Милан. Иванов даде да се разбере, че клубът няма високи очаквания за приходи от събитието. „Организатор е промоутърска фирма („Моко сълюшън“), а ние сме участник в този мач. За нас той е важен най-вече заради честването на годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди“, каза изпълнителният директор.

Двубоят е на 11 август на Националния стадион „Васил Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ