Белия изплю камъчето: Нямаме пари за нови футболисти!

Николай Киров -БЕЛИЯ 03

Треньорът на Ботев Пд Николай Киров даде пресконференция преди старта на новия сезон. В събота канарчетата приемат Левски на базата си в Коматево. По време на брифинга Белия официално потвърди публичната тайна, че Ботев Пд няма да привлича нови футболисти, защото клуба не разполага с финанси  за тази цел.

„Имам желание да се подсилим с още попълнения, наблюдавал съм играчи. Вчера разговарях с президента Ангел Палийски и той ми заяви, че на този етап нямаме финансова възможност да се подсилим с нови играчи. Евентуално, ако продадем някой футболист, ще вземем нов. След края на първенството ни напуснаха 4- ма играчи, а взехме двама.  Налага се да залагаме на наши юноши. За тях обаче ще е необходима  по-специална физическа подготовка, за да могат да навлязат в мъжкия футбол. Те са момчета на по 16 години и да се надяваме, че тази възможност ще е положителна за тях.“, коментира Белия.

Киров каза още, че за момента няма официални оферти за Тодор Неделев и Стивън.

Припомняме, че сайтът ни 7DniPlovdiv.bg, който е част от 7Dni Media Group, първи разкри, че в Ботев Пд ще свият бюджета за заплати. 

ВИЖТЕ ТУК РАЗКРИТИЕТО НИ  И ПОДРОБНОСТИТЕ ПО ТЕМАТА

Така в крайна сметка разкритието ни за намаляването на бюджета за фонд „Работна заплата“ показва защо канарчетата не привличат повече нови футболисти и селекцията се състои от само двама – Васил Шопов и Костадин Ничев.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ