Черно море тресна Царско село, Илиан Илиев в сериозен спор с противников играч

черно_море

Черно море победи Царско село с 1:0 в последния мач от 21-ия кръг в Първа лига. Единственият гол реализира Стефан Велев в 27-ата минута. С този успех „моряците“ на Илиан Илиев са с 28 точки на седмо място, колкото и шестия ЦЕКА 1948. „Царете“ на Любо Пенев остават с 24.

Черно море започна активно срещата и атакуващо. Файсел Касми получи пас по десния фланг на атаката на „моряците“ и опита пас към Зе Гомеш, но топката не стигна до него и бе избита в ъглов удар. Малко след това Илиан Илиев центрира полувисока топка, Иван Бандаловски опита да избие, но кълбото се удари в напречната греда.

Джони Пласид трябваше да се намесва след удар Файсел Касми. Изстрелът рикошира в защитник на Царско село, но стражът на гостите се справи и изби със сетни усилия топката.

В 29-ата минута Димитър Костадинов от Царско село се озова срещу вратаря на домакините Георги Георгиев, но не успя да го преодолее.

В 30-ата минута натискът на „моряците“ даде резултат. След атака по десния фланг се стигна до удар на Родриго от легнало положение. Топката обаче бе избита от Джони Пласид. Стефан Велев обаче притича е вкара почти на празна врата за 1:0.

В 45-ата минута Черно море можеше да вкара втори гол. След прекрасно центриране За Гомес стреля с глава, но Джони Пласид скочи като котка и изби удара му. А Реян Даскалов изби топката.

След последния съдийски сигнал се получи сериозно напрежение между капитанът на Царско село Реян Даскалов и треньорът на „моряците“ Илиан Илиев. Двамата започнаха да си разменят реплики на прибиране към тунела. Наложи играчи и хора от двата щаба да ги разтърват преди да се стигне до по-грозни сцени. Преди старта на второто полувреме двамата все пак се поздравиха и заровиха томахавките.

Двата отбора намалиха темпото през второто полувреме и чистите голови ситуации липсваха.

Домакините от Черно море имаха претенции за дузпа срещу Илиан Илиев в 70-ата минута. Съдията Георги Давидов обаче прецени, че Иван Бандаловски е действал чисто.

Това бе и последната напечена ситуация в срещата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ