Нов тотален обрат за шампион с Локо Пд! Замества го бивш футболист на Ботев Пд, защото …

Локо Пд - шампионски отбор от 2004 година

Бившият капитан на Царско село и бивш футболист на ЦСКА и Ботев Пд  Димитър Петков- Макето ще замести шампиона с Локомотив Пд Ванчо Траянов в Струмска слава. Македонецът няма да играе с фланелката на радомирския тим, защото старши треньорът Владимир Димитров не е приел условието на Траянов да идва само от мач на мач поради ангажименти с Локомотив (Пловдив). Интересното е, че почти 40-годишният македонски халф първоначално имаше готовност да приключи с активната си кариера. Трябваше да реагираме бързо и да го заместим с опитен футболист в средата на терена, затова подписахме с Петков, посочи Димитров.

За новия сезон във Втора лига отборът се подсили с двама легионери – колумбиецът Давид Асате на позиция външен халф и юношата на Нант Юго Куанта, който ще брани вратата на радомирци. Външен халф ще бъде и досегашният футболист на Литекс Христо Кирев.

Предстоят още три контроли на Струмска слава, на които ще бъде оформен окончателният състав.

Днес в 18 часа е проверката с Витоша, в сряда със Сливнишки герой, в събота отборът ще бъде представен в мач с елитния ЦСКА-София до 19 години.

Ще взема още двама футболисти, колебая се за две момчета, търсим и опитни играчи, заяви Димитров. По думите му повече футболисти няма да бъдат допускани на проби

Снимка: „TribunaPlovdiv“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ