Прохазка каза защо ще се върне на „Герена“ при първа възможност! „Синият“ любимец: Завинаги оставам левскар!

1

Вече бившият футболист на Левски, но все още любимец на феновете, Роман Прохазка продължава да показва любовта си към „сините“. В поредното си интервю след свободния трансфер в чешкия шампион Виктория (Пилзен), 29-годишният словак изтъкна, че липсата на титла или купа от престоя му на „Герена“ не е причина да се чувства зле от времето прекарано клуба.

„Бях 5 години в Левски и не спечелих трофей, но чувствам това време като много положително за мен. Станах чужденецът с най-много мачове за клуба и имах страхотна връзка с феновете.

Левски е в сърцето ми, ще помня градът и клуба завинаги. Когато си тръгнах казах на всички, че ще остана левскар до живот. Питаха ме дали ще се върна един ден, но е твърде рано да говорим затова. Определено обаче ще ходя в София като фен и да се срещам с приятелите си там.

Най-големият ми успех в Левски е колко дълго се задържах в клуба. Виждах необичайно големият брой играчи, които се сменят всеки трансферен прозорец и всяка година. А аз чувах как феновете скандират името ми, това беше нещо специално. Това са моменти, които ще помня винаги“, каза още Прохазка пред sport.aktuality.sk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ