Бойко не обича Левски! Бойко обича Домусчиев! Затова Лудогорец ще е 100 години шампион

7 Dni Sport18.05.2020
бойко борисов

Васил Божков продължава да сваля маски!

Няма кой друг да е шампион в държавата България, освен Лудогорец. Защото Бойко Борисов обича неговият собственик. Премиерът не е от Левски, както го венцехвали Наско Сираков. Нито от някой друг.

Бойко Борисов е от Лудогорец, защото това е неговият личен футболен проект. Той хвана Кирил Домусчиев за ушите, полюпиха семки на стадиона на втородивизионния тим и от тогава насам делиорманците са 10 години поред първи! Ще бъдат още няколко пъти по 10. Или поне докато не падне Борисов.

Няма как да е някой друг. Не и, след като собственикът на Левски е заставен в най-трудните времена на клуба да даде 240 милиона лева на Кирил Домусчиев! Значи не трябва Божков да оздравява любимия тим на премиера, превърнат във финансово блато от хората на същия премиер, а трябва да разписва летящо листче, че ще издържа телевизията и футболния клуб на любимия олигарх на Бойко Борисов. Да го разписва, притиснат от финансовия министър на Борисов, живеещият безплатно в палата на Домусчиев Влади Горанов.

А феновете на Левски събират днес стотинки…

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ