Обърнаха палачинката! Трансфер на Десподов – почти невъзможен, Каранга отказал договор!

1

Вихрушката около трансферите в ЦСКА не спира втори ден. След като вчера сутрин стана ясно, че Фернандо Каранга заминава за Китай, а вечерта бе обявено, че Кирил Десподов е на крачка от трансфер в Партизан, палачинката поне за втория се обърна.

“24 часа” хвърли нова трансферна бомба: ЦСКА продаде и Десподов! Звездата вече е при новия си отбор!

„Каранга категорично е отказал да преподпише договор за по-дълго време при много по-добри условия. За Десподов пък имало интерес от страна на Партизан, но до трансфер е почти невъзможно да се стигне“, пише „24 часа“.

Ясно е: ЦСКА избра да не отлага неизбежното! Но дори с 10 милиона в касата, феновете ги вълнува само едно: Без Каранга и Десподов, накъде?

В същото време пред „Mozzartsport“ в Сърбия от ръководството на Гробарите попитаха „Кой е този Десподов?“, така че звездата явно ще остане на „Българска армия“ и ще се надява да малко медицинско чудо, за да запише минути при завръщането на ЦСКА в Европа срещу Рига утре. Интересно е, че и Десподов, и Каранга попаднаха в списъка с картотекирани играчи за двубоя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ