Потрес! Ювентус обяви свой играч с коронавирус, калчото спира! Ние какво чакаме?

ювентус

Шокираща новина дойде от Апенините. Футболистът на шампиона Ювентус Даниеле Ругани е диагностициран с коронавирус. Новината беше съобщена официално от клуба.

Според закона сега предстоят процедури по поставяне на играчите, щаба и всички, които са имали контакт с него под пълна изолация. Новината може да означава и край на сезона в Серия А, каквито призиви бяха отправени от Асоциацията на професионалните футболисти при първи потвърден случай на болен играч.

Серия А е в пауза до 3 април, но Ювентус се готви за двубоя от Шампионската лига срещу Лион на „Алианц Стейдиъм“ през следващата седмица. Той най-вероятно също няма да се играе.

Ругани е първият играч с коронавируса, който засегна над 12 000 италианци, а смъртните случаи са 827. Той е на 25 години

По-рано през деня друг играч на Ювентус – Федерико Бернадески, обяви, че ще се самоизолира в базата на Ювентус, за да предпази себе си и семейството си от заболяването.

У нас вече се чуват все повече гласове за пауза в Първа лига, заради надигащата се вълна от коронавирус. Играч на Левски утре ще бъде изследван, заради съмнения за такъв.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ