Пламен измисли страхотна контрола! Националите слизат в петък в София, за да играят срещу…

7 Dni Sport06.08.2018
Национали Волейбол мъже Тренировка Пламен Константинож(7)

Волейболистите от националния отбор на България ще направят първа открита контрола преди Световното първенство за фенове и медии в София.

Играчите на селекционера Пламен Константинов ще слязат от лагера на Белмекен и ще направят открито занимание в петък (10 август) от 17,30 часа в зала „Христо Ботев“ в столицата. Планът е Константинов да раздели състезателите си на два отбора, които да играят помежду си.

След това в понеделник (13 август) националите ще заминат за Варна, където ще продължат подготовката си за Мондиал 2018. В Морската ни столица „лъвовете“ ще изиграят 6 приятелски срещи – срещу Русия на 15 и 16 август, които ще бъдат закрити, срещу Белгия на 25 и 26 август (втората ще бъде открита за фенове и медии) и срещу Египет на 2 и 3 септември, като втората контрола отново ще бъде достъпна за зрители и журналисти.

България стартира на Световното първенство на 9 септември от 20,30 часа срещу Финландия в първия си мач от Група D. Останалите отбори в групата са световният шампион Полша, Иран, Пуерто Рико и Куба.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ