Милош Крушчич отсече: Няма страшно, ако не дойдат нови играчи

цска-славия5_крушчич

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори на летище “София” при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Турция.

„Доволен съм от лагера. Първата част бе насочена към подобряване на функционалните способности на футболистите. Отработихме всичко, което бяхме планирали“, каза сърбинът.

„Ръководството води преговори с футболисти. Но засега не е ясно кога ще завършат. Не съм искал десен бек, защото имам Иван Турицов. Казах, че той трябва да е национал. Искам футболисти в офанзивен план, но не централен нападател. Имам достатъчно. Ахмедов се вписа в отбора. Работи професионално, но му трябва време“, продължи треньорът на ЦСКА.

„Тонислав Йорданов? Има голям талант, има бъдеще, но трябва да се работи с него. Трябва да промени някои неща. Може да стане добър футболист. Дали ще го преотстъпим? Този въпрос е открит все още“, коментира Крушчич.

„Ако не дойдат двамата нови, нищо страшно няма да се случи. Доволен съм от футболистите, които имам в момента. Ако дойде нов, трябва да засили конкуренцията в тима“, каза треньорът на ЦСКА, добавяйки за Али Соу: „Мисля, че ръководството на клуба даде изявление и повече няма какво да се коментира. Няма нищо за Али Соу и той трябва да се съсредоточи в работата за клуба.“

Крушчич разясни ситуацията около Рубен Пинто, Тони Уот и Жеферсон. „Въпросът за новия договор на Пинто не е към мен. Тони Уот имаше семейни проблеми. Жеферсон пък мисля, че вече е в София“, добави Милош Крушчич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ