Какво се случва с дружеството за новия стадион „Българска армия“?

7 Dni Sport13.01.2020
Българска армия, ЦСКА, фенове

Учредяването на съвместното дружество между ЦСКА и държавата може да стане факт през тази седмица, пише „Тема спорт“. За да се завърши процесът, е необходимо да се изпълнят някои административни действия. Министърът на спорта Красен Кралев заяви наскоро, че когато от ЦСКА са готови, дружеството ще бъде учредено. А от страна на ведомството пречки вече няма.

Изпълнителният директор на армейците Пламен Марков също коментира темата, но без конкретика: „Бяха почивни дни и администрациите не работеха. В следващите дни ще има по-голяма яснота“, каза Марков при старта на подготовката на 7 януари.

Дружеството ще се казва „Спортни имоти Българска армия“, като наименованието вече е запазено в Търговския регистър от юрист на ЦСКА, но няма вписване. След като учредяването стане факт, клубът ще налее между 20 и 25 милиона лева в дружеството, които ще бъдат използвани за реконструкцията на стадиона.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ