Алберт Попов се закани след уникалното си спускане: Идва Венген, той е точно като за мен

7 Dni Sport12.01.2020
25

Алберт Попов зае 13-о място в слалома от Световната купа по ски-алпийски дисциплини в швейцарския зимен център Аделбоден днес.

“Много съм доволен – специално от втория си резултат. Първият манш беше на 12 метра – нещо, което наистина ми е трудно за момента. Но втория манш вратите бяха на по-късо разстояния и мисля, че това беше моето трасе. Програмата е много тежка – или караме ски, или пътуваме. Програмата е тежка, но в крайна сметка всички излизат на старта и трябва да покажат най-доброто от себе си, така че стискаме зъби и продължаваме напред.

Искам да направя два силни манша, за да мога да се придвижа възможно най-напред. Мисля, че карането ми е на ниво, просто трябва да повярвам още малко в себе си, да пусна ските и ще стане. Във Венген е доста подходящо за мен – през миналия сезон изхвърчах на десетата врата и нямах възможност да покарам до финала. Но мисля, че е трасе като за мен – тежко, стръмно, ледено и мисля, че ще има добро класиране”, сподели Попов от Аделбоден.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ