Милош Крушчич проговори за Соу и целите пред ЦСКА

милош крушич

Треньорът на ЦСКА коментира всичко интересно около клуба преди заминаването на отбора за първия лагер, който ще се проведе в турския курорт Анталия. Наставникът говори за Али Соу, подчертавайки, че няма намерение да се разделя с гамбийския нападател, а също така за него е по-добре да остане на „Армията” и да продължи да бележи голове.

Сръбският специалист коментира също така желанието си да се допълни отбора с двама нови офанзивни футболисти, които обаче да не са типични нападатели, както и преотстъпването под наем на Митко Митков в Дунав Русе.

„Добре е, защото пътуват всички играчи. Там се присъединява и Рафаел Енрике. Не значи, че Али Соу ще си ходи, след като взехме Ахмед Ахмедов. Няма да е приятно да се разделим с Али, но във футбола всичко е възможно. Аз имах разговори с шефовете и няма такива неща, засега няма такъв план. Аз искам той да остане в ЦСКА и за него е добре да продължи по този начин”, призна Крушчич.

„Митко Митков е млад и талантлив и има бъдеще. За млад играч е най-лошо да не играе. С негово съгласие решихме да отиде в Дунав и да играе там постоянно. Ако не играе винаги, това е проблем. ЦСКА разчита на него и мисля, че това е най-добрият вариант за него”, продължи сърбинът.

„Имаме нужда от нови играчи в атакуващ план. Водят се преговори, но имена не искам да казвам. Предполагам, че всичко ще бъде наред, но ще видим. Максимум още двама играча чакаме. Не нападатели, а атакуващи играчи. Изоставаме от Лудогорец на девет точки, а той е най-напред, но всичко може да се преобърне. Първият ни мач с Левски може да е определящ. Сега е главно да се подготвим правилно и да бъдем най-готови за първия кръг. Сега ще работим върху функционалното състояние на играчите. Втората ще повишим гледането върху тактиката и ще обиграваме тима. Ще работим във всеки аспект от играта и да бъдем още по-добри, след което да имаме стил, който ЦСКА да е разпознаваем. Има достатъчно време, което да ни стигне”.

„Сега ще се готвим така, че да изградим стил. Глупаво е да се готвим само за Левски. Когато дойде време, ще мислим така, но дотогава ще искаме да играем добър футбол, без значение съперникът. Естествено, че ЦСКА може да бие Левски, но това е дерби и никой не знае кой ще спечели, но ще търсим успеха”, завърши Милош Крушчич преди заминаването на отбора към Анталия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ