Министър Кралев с ексклузивни снимки от Берлин: Любо Ганев, фенове и… едно бебе

7 Dni Sport07.01.2020
23

Спортният министър Красен Кралев е в Берлин, където подкрепя националите по волейбол по пътя им към олимпийска виза.

Присъствието на министъра видимо се отразява в отношението на домакините и волейболните босове към нашия тим. Освен всичко друго обаче, Красен Кралев явно се изявява и като фотограф. Той веднага показа ексклузивни снимки след победата на момчетата над Холандия:

Газим Холандия по пътя към Токио! Втора победа за волейболните ни национали на олимпийската квалификация в Берлин! България се наложи над “лалетата” без затруднения с 3:0 гейма (25:19, 25:16, 25:15). За крайния успех бяха необходими само 73 минути. Нашите момчета задържаха високото темпо от снощната победа над Франция и вече оглавяват групата с две победи от два мача. Решителният двубой за нашите волейболисти е утре вечер срещу Сърбия от 18 часа. Първите два отбора в групата продължават към полуфиналите. Срещу западните ни съседи са необходими два гейма, за да бъдем сред четирите отбора, които ще си оспорват единствената квота за Олимпийските игри в Токио. Успех, лъвове!
След мача нашите момчета поздравиха и се снимаха със сънародниците ни в Берлин, които отново им осигуриха мощна подкрепа !

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ