Витоша и Ботев (Враца) искат братята Миневи

берое боби цонев йордан минев ботев

Бившите футболисти на Царско село – братята Йордан и Веселин Миневи, са желани от двата отбора в дъното на шампионата. За подписите на крайните защитници се борят Ботев (Враца) и Витоша (Бистрица). От Ботев са провели няколко разговора с опитните футболисти, като на този етап очакват отговор, пише „Меридиан Мач“.

От друга страна, новият треньор на Витоша Асен Букарев също иска да привлече близнаците в състава си. Младият специалист е на мнение, че с опита си двамата ще помогнат за спасяването на „тигрите“ от изпадане и тизи сезон, за трета поредна година.

По-вероятно е Веселин и Йордан Миневи да изберат Витоша заради близостта на Бистрица до Пазарджик. За последно те играха в Царско село, но бяха освободени в края на есенния дял от сезона.

„Тигрите“ са на път да задържат и друг ветеран – Емил Гъргоров. След избора на Букарев наставникът е провел разговор с Бадема, който е обещал да остане и да помогне за пролетните битки.

„Меридиан Мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ