Селекцията на „Герена“ е в ход! Левски набеляза халф на Черно море

хубчев

Атакуващият полузащитник на Черно море Родриго Енрике е попаднал в полезрението на Левски. Той е поредният играч от българското първенство, към когото „сините“ имат интерес. Офанзивният футболист може да играе по лявото крило, както и зад нападателя, пише „Тема Спорт“. В Левски търсят нови играчи в предни позиции, за да засилят конкуренцията в състава си.

На практика двамата външни полузащитници Паулиньо и Станислав Иванов са без реална алтернатива. Привлеченият от Хекен Насиру Мохамед до момента не може да оправдае платените за него 300 хил. евро и почти не попада в сметките на Петър Хубчев, който онзи ден срещу Витоша (Бистрица) го пусна за малко в края.

26-годишният Родриго Енрике прави отличен сезон до момента. Той е изиграл 15 мача, в които е вкарал 4 гола и има 5 асистенции.
Бразилецът бе привлечен в Черно море в началото на годината от португалския Униао Мадейра. Офанзивният футболист е една от опциите пред Левски за усилване на нападателната мощ. Петър Хубчев държи да има дълбочина в състава, поради което се очаква „сините“ да бъдат активни на трансферния пазар през януари.

На поста зад нападателя вече бяха пробвани Нашименто и Мазурек, както и Алар и Станислав Иванов. Явно обаче никой от тях не се вписва в изискванията на Хубчев, който ще търси проверен футболист, който да замести Давиде Мариани в тази роля. На практика, след като продаде швейцареца, Левски няма качествен атакуващ халф.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ