Славия превзе Враца с 10 души! Ботев завърши с човек по-малко

славия-локомотивпловдив

Славия победи Ботев Враца с 2:0 във Враца в двубой от 19-я кръг на шампионата. Янис Карабельов откри резултата за столичани в 17-ата минута. В 49-ата минута Попадийн получи втори жълт картон за грубо нарушение и остави отбора си с човек по-малко. В самото продължение на мача Емил Стоев вкара за 0:2.

. „Белите“ натиснаха силно в началните минути и успяха рано да излязат напред в резултата. В 16-ата минута Галин Иванов центрира от фаул, удар с глава срещна гредата и топката се върна в игра. Последва удар и блокиране от защитник, но при третия опит Карабельов стреля между краката на Костов и реализира за 1:0 за „белите“.

След червения картон в началото на втората част темпото спадна много, а реферът даде голям брой жълти картони. Все пак ситуацията бе спокойна почти до последните минути. Тогава Домовчийски реализира с глава за 1:1. Играчите на Здравков се порадваха, след което и двата тима се наредиха за подновяване на играта от центъра. В този момент обаче последва сигнал от страничния съдия, че е имало засада и попадението трябва да бъде отменено. Това решение влуди Здравков, Божинов и останалите от тима и щаба на Ботев. Последваха пререкания и изгонване на наставника. Повторенията показаха, че засада има и голът е правилно отменен.

В следващите секунди Емил Стоев бе изведен сам срещу Костов още от центъра и технично го преодоля за крайното 2:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ