В Ботев (Пловдив) отричат за раздяла с Перван

768x432

Анонимен източник от Бо­тев Пд твърди, че клубът ня­ма намерение да се разделя с офанзивния халф Марко Пер­ван. Информацията беше пу­бликувана в plovdivnews.bg, който не уточнява кой е на­правил коментара за Перван. Хърватинът е може би най-успешното лятно попълне­ние, като се представи на ни­во в няколко от срещите, включително в най-тежките моменти през сезона под ръ­ководството на Желко Петрович. Заплатата на Пер­ван обаче е доста солидна, а, от друга страна, в Ботев предпочитат да налагат своя кадър Станислав Шопов.

17-годишното крило вече на­трупа 11 участия и 440 мину­ти. Той имаше много добра възможност да реши двубоя с Левски (1:0), но изпусна от чи­ста позиция. Роденият през 2002 г. Шопов още търси деб­ютния си гол. Иначе има 16 участия в елита за Ботев и още 2 за купата. Той беше титуляр във всеки от 4-те мача под ръководството на Феро – 0:1 от Лудогорец, 1:1 с Арда, 2:1 над Дунав и 1:0 над Левски.

Перван пък е с 15 участия, 850 минути и 3 гола. При успе­хите над русенци и сините той записа съответно 11 и 5 минути.

Припомняме, че до края на сезона от Ботев под наем в Порто е друго младо крило -Крис Добрев. 18-годишният бургазлия е в състава до 19 г. на португалския гранд. Информацията около тази фор­мация е оскъдна и не е ясно да­ли Добрев играе в шампионатните срещи. Порто е част от Младежката ШЛ, като е имал двубои със словенския Домжале и латвийския Лиепая, в които Добрев не е взел участие.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ