Септември тресна и Монтана! Столичани отново оглавиха класирането във Втора лига

Септември София Дунав Русе 4

Отборът на Моната загуби у дома от Септември с 0:2 в ключово дерби от 15-ия кръг на Втора лига. Владимир Николов откри резултата в 79-ата минута, а Георги Русев подпечата победата на гостите в добавеното време на двубоя. Двата тима не изиграха най-качествения двубой, особено през първото полувреме, когато двата тима отправиха по един точен удар. През втората част действията на терена станаха по-интензивни, като Моната имаше шанс са поведе, но Сергей Георгиев уцели греда. След това футболистите на Септември се активизираха и тръгнаха в по-предни позиции и успяха да вкарат две попадения в последния четвърт час на срещата. С тази победа съставът на Милен Радуканов се върна на върха във Втора лига с актив от 37 точки, с една повече от ЦСКА 1948. Монтана остават четвърти с 24.

През първото полувреме зрителите не видяха почти нищо интересно на терена. През втората част действията на терена станаха по-интензивни, като Моната имаше шанс са поведе, но Сергей Георгиев уцели греда.

Монтана се пречупи в 79-ата минута, когато Георги Русев направи хубаво извеждащо подаване за Спас Георгиев, който пък намери Владимир Николов и той отблизо отбеляза.

Домакините се отвориха, но в добавеното време бяха довършени от Георги Русев, който оформи крайното 2:0 за Септември.

Столичани са с актив от 37 точки след 14 изиграни двубоя, докато вторият ЦСКА 1948 е с 36 и също толкова мачове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ