Шефовете на Ботев готвят чистка! На мушката са доведените от Петрович играчи

Желко Петрович

Ботев Пд търси варианти да прекрати договорите на двама от играчите си. Става въпрос за холандците Родни Клустър (десен бек) и Филип ван Арнем (вътрешен халф), които бяха привлечени от предишния треньор Желко Петрович. Те се оказват не­нужни след напускането на наставника и Ферарио Спа­сов няма да разчита на тях.

22-годишният Клустър за­писа само 5 участия и 229 ми­нути. За последно имаше съ­всем кратка изява при пора­жението с 0:3 от Ботев Враца. В момента той на прак­тика е трети избор отдясно в отбрана след Джонатан Перейра и Филип Филипов. Клу­стър беше привлечен от втородивизионния холандски ФК Айндховен.

23-годишният Ван Арнем пък играеше по-редовно, ка­то натрупа 11 участия в ели­та. И той обаче не е бил на терена от двубоя с врачани насам, нито пък влизал в гру­па, така че повече няма да се разчита на него. Ван Арнем пристигна в Коматево след престой в словашкия Тренчин.

Доскорошният треньор на Ботев Желко Петрович пък вече е завел казуса с уволне­нието си във ФИФА, където ще търси сериозно обезще­тение.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ