„Трагедия в ЦСКА два дни след голямата победа!“

7 Dni Sport24.10.2019
ЦСКА

„Прибирайки се след контролата на Панчарево и победата над волейболния Лефски в зала „Васил Симов“, и само два дни след огромната крачка напред в битката за нов стадион, с искрено учудване разбирам за някаква трагедия, свързана с учебната игра срещу Кариана. Каква и защо ми е трудно да схвана, защото петдесетината човека, които бяхме там, се наслаждавахме на природата, радвахме се на чудесната ни база и близостта до футболистите, и нито сме изживявали трагедия, нито сме изпадали в истерия.

Това вече е прекалено! Тук става дума или за злонамереност или за болестно състояние. Много добре знам, че има немалко внедрени тролове, които първи дават тон, но в трагичния хор се включват и хора, за които знам със сигурност, че са цесекари. Явно болестта е заразна, пълзи из Фейсбук, но се пренася и в реалния живот. Може би идва време всички, които още не сме засегнати/за щастие това е огромното мнозинство/да напуснем прокълнатата територия на Фейсбук и да се отдадем на радостите на реалния живот, сред които една от най-големите е ЦСКА. Иначе рискуваме болестта да зарази всички ни. Ще бъде жалко за най-интелигентната и любяща публика да се превърне в зомбирана тълпа, готова да удуши обекта на любовта си.“

– Пламен Живков

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ