Станислав Генчев: Знаехме, че ще бъде трудно, загубата не променя нищо

7 Dni Sport24.10.2019
Марибор - Лудогорец 3, Станислав Генчев

Старши-треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев остава оптимист, въпреки поражението от Еспаньол с 0:1 в Лига Европа, която свали „орлите“ от първата позиция в група „Н“. Загубата беше и първа такава за младия специалист начело на българския шампион.

„Никой от нас не се е заблуждавал, че мачът ще бъде лесен. Знаехме, че ще бъде трудно. Първата грешка, която допуснахме в отбрана, беше използвана от противника. Не успяхме да достигнем до завършващ удар и да вкараме гол. Очаквахме този начин на игра. Коригирахме позициите на футболистите и през второто полувреме нещата се получаваха по-добре“.

„Играем срещу добър отбор, който ни пресираше добре. Нямаше как всичко да мине перфектно. Стартирахме добре в групата. Имаме шест точки и една загуба не променя нищо. Надяваме се, че накрая ще успеем да се класираме. Победата на Ференцварош срещу ЦСКА (Москва) може да се окаже добре за нас“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ