Директор в ЦСКА призна: Сгрешихме!

7 Dni Sport24.10.2019
Славия Цска 2ро 20 Бодуров

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета призна след победата над Кариана Ерден с 3:1, че на „червените” им предстои още много работа. Същевременно италианецът довери, че клубът следва да е активен през зимния трансферен прозорец, отчитайки, че ръководството е допуснало грешки с последните си действия при избора на футболисти.

„Това бе един тренировъчен мач. Видях добри неща, но и посредствени. На началната точка сме от развитието си, а играчите не са свикнали. Нужно е още време и ни трябва постоянство и много работа“, коментира Джарета пред медиите.

„Трябва да печелим мачовете си – това е истината. Да развием играта и поведението на терена. Нужно е да сме смели и атакуващи, а новият треньор работи върху това. Играчите трябва да покажат в игра това, което тренират и им се обяснява“, продължи директорът.

„Рано е да кажа от колко играчи се нуждаем, но истината е, че трябва да направим нещо в следващия трансферен прозорец. Наясно сме, че допуснахме грешки, така че трябва да реагираме. Знаем какви играчи искаме. Крушчич е добър треньор с познания. Трябва да сме спокойни и след време ще забележим добрата игра”, коментира Кристиано Джарета.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ