Етър вдигна контузените, в пълна готовност за ЦСКА

7 Dni Sport23.10.2019
цска-етър28

В Етър възстановиха всички контузени преди очаквания с интерес мач срещу ЦСКА. Добрата новина от стадион „Ивайло“ е, че всички футболисти вече тренират пълноценно, след като в заниманията се включиха и Никола Колев и Яни Пехливанов. Напълно възстановени са и голмайсторът Дани Младенов и Флорент Боджадж.

Младенов вече изигра 70 минути при гостуването на Дунав, докато Фло Боджадж бе записан сред резервите, а Никола Колев и Пехливанов останаха извън групата поради травми.

Така за първи път от началото на сезона старши треньорът Росен Кирилов ще разполага с всички свои футболисти, като се изключи все още възстановяващия се след тежката контузия Иван Петков.

От ЦСКА днес също се похвалиха, че наравно с останалите тренират и Иван Турицов, Денис Давидов и Томи Юрич. На „Армията“ обаче има и двама трайно контузени. Жанио Бикел и Енрике Рафаел бяха оперирани наскоро, като първият ще се върне в игра през декември, вторият – чак след Нова година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ