Галатасарай хареса „Новия Бербатов“, взима го

7 Dni Sport21.10.2019
Мартин Минчев

Един от най-големите клубове на Балканите Галатасарай е харесал изявите на младия български футболист Мартин Минчев. Асът на Черно море беше наблюдаван от скаути на „чим бом“ в последния месец и половина.

Според вестник „Фотомач“, в неделя е бил предаден подробен доклад на наставника – легендарния Фатих Терим, който е бил изпълнен с изцяло положителни отзиви за младока от състава на „моряците“. Най-интересното в него е, че е определен като „Новия Бербатов“.

Галатасарай неколкократно през годините е проявявал интерес към бившия нападател на Манчестър Юнайтед, но до негов трансфер в Истанбул така и не се стигна. В Турция анализират, че сега клубът с удоволствие би привлякъл неговия наследник.

Грандът търси попълнение с характеристиките на Минчев още за зимния трансферен прозорец. Засега треньорското ръководство се колебае между българина и юношата на Порто Жоао Марио, който се подвизава във втория отбор на „драконите“. Към момента изглежда, че Минчев е с едни гърди напред.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ