Лудогорец мина кота 10 000, гони рекорд

7 Dni Sport21.10.2019
лудогорец

Лудогорец продаде 10 000 билета за двубоя от Лига Европа срещу Еспаньол в четвъртък. В средата на миналата седмица бе пуснат в продажба и сектор Г на стадион „Лудогорец арена“, който по принцип е определен за гостуваща агитка. Каталунците обаче не са заявили свои фенове, които да присъстват на срещата и това даде възможност на шампионите да пуснат в продажба допълнителни билети.

По последна информация са останали около 800 от пуснатите в търговската мрежа 10 850 билета. Очаква се най-късно до вторник целият стадион да бъде разпродаден. Мачът ще подобри рекорд за посещение на привърженици на Лудогорец в Разград. До момента най-много фенове на домакините са присъствали на двубой с Левски (около 9000). Сега, с отварянето на сектор Г, бройката ще надхвърли 10 000. От Лудогорец съобщиха за dsport.bg, че обработват огромен брой заявки на хора от цяла България, които искат да подкрепят шампионите в четвъртък.

Лудогорец е лидер в групата си в Лига Европа с две победи от два мача и със сигурност огромният интерес се дължи на доброто представяне на тима. Ако успее да победи Еспаньол разградчани почти сигурно ще си осигурят участие в елиминационната фаза на турнира. Мачът е в четвъртък от 19:55 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ