Бъдещият нов треньор на националите: Огромна отговорност е!

7 Dni Sport21.10.2019
Георги Дерменджиев 9

Бившият старши треньор на Левски и Лудогорец Георги Дерменджиев заяви пред dsport.bg, че работата като национален селекционер е огромна отговорност, но на този етап с него не се водени официални разговори да поеме овакантения от Красимир Балъков пост, но всичко е възможно.

„Да водиш националния отбор на България е огромна отговорност. Истината е, че няма водени официални разговори или преговори, но всичко е възможно. На всички е ясно, че съществува възможност за класиране на Европейското първенство през баражите в Лигата на нациите. Всичко трябва да се обмисли и прецени трезво“, каза Дерменджиев.

В същото време вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков призна пред БЛИЦ, че е оторизиран да преговаря за национален селекционер и че е провел разговори с Георги Дерменджиев, като развръзка по темата се очаква до края на деня или утре.

За последно треньорът работи в Левски в началото на календарната година, но в последствие бе заменен от Петър Хубчев, който от своя страна напусна националния отбор на България. Красимир Балъков пое щафетата, но в петък официално депозира своята оставка.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ