Дайте националния на Бруно Акрапович! Дърветата ще станат футболисти

7 Dni Sport20.10.2019
бруно акрапович

Днес един човек избави БФС от мъките! Стига там да има кой да го види в стадото слепци.

В петък на „Иван Асен“ трябва да изберат национален селекционер. Венци Стефанов ни набутва един Иван Колев, дето се беше вживял във футболен Магелан и водеше я Мианмар, я някакви други човекоядци. Втори искат бате Гошо Доброто Дерменджиев. От Делиормана натискат за Станислав Генчев.

А треньор трябва да стане Бруно Акрапович! За колкото време иска и при каквито условия иска. Защото взе един нищо не значещ в първенството тим и за година и половина го направи фактор №у2 в българския футбол.

Когато Акрапович доведе Ожболт и останалите, тях никой не ги знаеше. Не в България, а на Балканския полуостров. От такива като тях, плюс отритнатите от предишни специалисти на „Лаута“ Димитър Илиев и Бирсент Карагерен, направи егати отбора. Да ти е кеф да го гледаш, да те е страх да му излезеш.

Днес Акрапович дописа и последната точка в CV-то си за националния отбор. Показа, че е по-българин от разните Хубчевци, Балъковци и останалите, дето като им звъннат от Англия или Германия и започват да плюят: в България имало расизъм, и техните отбори страдали от него всяка седмица!!!

Бруно излезе и каза: Тук расизъм няма! Има 20 човека, но те не са хилядите на стадиона. Аз проблеми никога не съм имал! Значи българите имали проблем с расизма, хърватите у нас – не! Ами тогава дайте им и националния отбор.

Пък токувиж и дърветата в националния отбор станали футболисти при Акрапович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ